Korb Attila

korb aHarsona, kornett, szárnykürt, szopránharsona, ének.

 

korb a cAttila 11 évesen alakította saját jazz zenekarát a Little Jazz Band-et amivel 2001-2006 között több nemzetközi jazzversenyen ért el első és második helyezéseket. 1995 óta a Kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band tagjaként számos európai (Mountreaux, Pori, Ascona, Oslo, Bude, Berlin…) és amerikai (Sacramento, Sedalia…), jazz és ragtime fesztivál fellépője volt. 2005-től a budapesti Modern Art Orchestra tagja. 2007-ben első helyezést ért el a Magyar rádió által megrendezett Zsoldos Ernő Jazz Harsona Versenyen – a díj részeként megjelent szóló CD-je a „Guy From Kecskemét”. 2009-ben szólistaként kapott meghívást a Breda Jazz Festival-ra , Hollandiába, itt megkapta a „Kobe” díjat, ami meghívást jelentett a Kobe Jazz Street Festival-ra, Japánba. 2010-ben egy 3 hetes európai turné keretein belül egyedüli magyarként képviselte Magyarországot az European Jazz Orchestra-ban.

Dennert Árpád

dennert aKlarinét, tenorszaxofon, szopránszaxofon.

 

dennert a cÁrpád 6 éves korában kezdett klarinétozni, zenei érdeklődése 14 éves korában indult el a jazz irányába, ekkor kezdett szaxofonon is játszani.  Később a Storyville Jazz Band tagjaként Joe Murányival szerepelt  közös lemezen, koncerteken és fesztiválokon.  2006-ban Borbély Mihály és   Elek István tanítványaként diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakán, majd ugyanebben az évben csatlakozott a Budapest Jazz Orchestra-hoz. 2007-ben, mint kiemelkedően tehetséges fiatal jazz zenész, megkapta az Oktatási és Kulturális Minisztérium által meghirdetett „Ablakos Lakatos Dezső ösztöndíjat”. 2008-2011 között tagja volt a Magyar Rádió könnyűzenei együttesének a „Stúdió 11”-nek. A Papajazz-zel 2009 óta dolgozik együtt.  Állandó zenekarai mellett session zenészként alkalmi formációkban, lemezfelvételeken is rendszeresen közreműködik.

Sidoo Attila

sidoo a.jpgGitár

 

sidoo a cAttila 15 éves korában kezdett gitározni. Először punk és rock zenekarokban játszott, de érdeklődése hamar a jazz illetve világzene irányába fordult. Villámgyors kéztechnikáját, virtuóz játékmódját már sokan megirigyelték. Nem csak gitárosa, de zenei vezetője is a Besh o droM zenekarnak. Kedvenc gitárosa Django Reinhardt. A Sidoo-Munkácsy duóval (két gitár) a Django által megteremtett manouche swing műfajnak hódol.

Kovács Péter

kovacs pTuba

 

kovacs p cPéter 2002-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Tubaművész szakán. Tanulmányai alatt számos egyéni versenyen ért el kiváló helyezést.  Tagja volt a 2001-ben megalakult Bega Bass Tuba Quartetnek, akikkel 1. díjat kapott a 2004-es budapesti Tubakonferencián, de a Small Brass Quintet tagjaként is több nemzetközi sikert ért el. 2005-től tagja a Modern Art Orchestra-nak , ahol virtuóz, könnyed játékmódja már sok kortárs magyar jazz zeneszerzőt inspirált. A XVII. Kerületi Bartók Béla Művészeti Iskola tubatanára, illetve állandó tagja a Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekarnak.

Cseh Balázs

cseh bDobok

 

cseh b cBalázs a budapest klubélet egyik legfogalkoztatottabb jazz dobosa. Tanulmányait a Kőbányai Zenei Studióban végezte, Jávori Vilmos tanítványaként. Számos koncerten és fesztiválon a következő muzsikusok zenekaraiban játszott az elmúlt években:  Gyárfás István,  Joe Fritz,  Fekete István,  Tommy Vig, Deseő Csaba,  Szakcsi Lakatos Béla, de koncertezett Bubbi Chen-nel, Johnny Raducanu-val és Ladislav Fidrivel is. 2012 óta tagja a Pátkai Rozina Quintet-nek,a következő évben csatlakozott a Papajazz-hez.